W. Zonneveld

Boek over Haagse radiolegende Bob van Huët (85) verschenen

Vandaag heeft de Haagse DJ Bob van Huët het eerste exemplaar van het boek over zijn leven, ‘Bob de Rebel’, ontvangen. De radiolegende kreeg het boek vandaag op zijn 85e verjaardag. Van Huët is één van de oudste DJ’s van Nederland en is momenteel nog steeds actief op de radio. Elk weekeinde heeft hij zijn eigen radioprogramma’s op de Rijswijkse lokale omroep Feel Good Radio / Omroep Rijswijk.

‘Bob de Rebel’

Het indringende levensverhaal van Bob van Huët met de titel ‘Bob de Rebel’ is geschreven door de Rijswijkse schrijfster Louise Koppijn. Het 92 pagina’s tellende ‘Bob de rebel’ wordt uitgebracht door uitgeverij Betelgeuze. Het eerste exemplaar van het boek is vandaag overhandigd door de Rijswijkse burgemeester Michel Bezuijen in het Rijswijkse stadhuis.

Radiolegende

Bob van Huët heeft een kleurrijke carrière en nog elk jaar wordt die verder aangevuld. Als jongeman vertrok hij naar Amerika om zijn geluk te beproeven. Jarenlang was hij als conciërge van het Haganum gymnasium de steun en toeverlaat van vele generaties scholieren. Maar vooral is hij radioman.

Van Radio Centraal naar Omroep Rijswijk

Bob begon zijn radiocarrière bij de Haagse piraat Radio Centraal. Later ging hij aan de slag bij ziekenomroep ZOBA, de lokale Haagse omroep Lokatel en Vokabel, een onderdeel van televisiezender InfoThuis. Sinds 2003 maakt hij programma’s bij Omroep Rijswijk. Bij Omroep Rijswijk presenteert Bob het verzoekplatenprogramma Muziekboeket en Rijswijk Klassiek. Deze programma’s zijn elke zaterdag en zondag te horen tussen 10.00 en 12.00 uur.

Omroep Rijswijk / Feel Good Radio heeft een video gemaakt van de uitreiking van het eerste exemplaar van het boek ‘Bob de Rebel’. De video is hier te zien.

 

Foto’s

Foto’s van ontvangst eerste exemplaar woensdagmiddag 4 november te Rijswijk (met dank aan W. Zonneveld) :

bobvanhuet2

bobvanhuet4 bobvanhuet3

 

Video (archief)

Laat een bericht achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.