Boomerang is ‘Zender van de Maand’ in december bij Ziggo

Van vrijdag 1 december tot en met zondag 31 december is de kinderzender Boomerang de ‘Zender van de Maand’ bij aanbieder Ziggo. Alle abonnees van Ziggo met digitale televisie kunnen via kanaal 309 kijken naar de zender. Normaal maakt de zender onderdeel uit van het aanvullende pakket Movies & Series XL van aanbieder Ziggo.

Tijdloze favorieten

Op de televisiezender Boomerang ziet de kijker gloednieuwe series met tijdloze favorieten zoals Tom & Jerry, Scooby-Doo en de Looney Tunes. In december brengt de zender nieuwe afleveringen van Wacky Races, Paf de Hond en Bunnicula op de buis, samen met een selectie films.

Boomerang Cinema

De zender biedt in december ook aantal familiefilms onder de noemer ‘Boomerang Cinema’. Het gaat om de films Alpha & Omega 5 – Family Vacation, The Big Bad Fox + Baby Delivery + Saving Christmas, Alpha & Omega 7 – The Big Fureeze, Tom & Jerry: A Nutcracker Tales, The Jungle Bunch: Old Jim’s Treasure en The Owl & Co: The Dragon Invasion. De films in Boomerang Cinema worden elke vrijdag in december uitgezonden.

Kennismaken

De zender van de maand biedt kijkers van digitale televisie bij Ziggo met alleen een basispakket de mogelijkheid om kennis te maken met een televisiezender die normaal alleen in het Ziggo Movies & Series XL-pakket is te vinden. In de maand november is dit de televisiezender Horse & Country TV. De zender waarin vooral paarden centraal staan is te vinden op kanaal 136.