Champions League-finale live op Nederland 3 en Radio 1

voetbalVanavond staan voor het eerst in de geschiedenis twee clubs uit dezelfde stad in de finale van de UEFA Champions League: Real Madrid en Atl├ętico Madrid.

De finale is te zien via een avondvullend programma op Nederland 3. Presentator Tom Egbers krijgt in Hilversum gezelschap van analisten Ruud van Nistelrooij en Youri Mulder, terwijl Jack van Gelder in Lissabon wordt geflankeerd door Co Adriaanse. Het commentaar bij de wedstrijd is van Jeroen Grueter. De uitzending begint om 20.00 uur op Nederland 3.

De finale is integraal te horen in NOS Langs de Lijn op Radio 1, met commentaar van Andy Houtkamp en Ronald van der Geer. In de studio in Hilversum zitten presentator Ronald Boot en analist Marc van Hintum.  De uitzending op Radio 1 begint om 19.00 uur. Radio 1 is in heel Nederland te ontvangen via FM, DAB+, kabel en diverse digitale pakketten. Radio 1 is wereldwijd te ontvangen via Internet.

Op NOS.nl en de NOS-app is een livestream van de wedstrijd te zien. Ook wordt verslag gedaan via een live blog. De livestream vind je hier