AC Milan – PSV live bij de NOS

voetbalZowel de NOS op Nederland 3 als betaalzender Sport1 brengen deze week veel Champions League-voetbal op televisie. Vanavond staat de belangrijke wedstrijd AC Milan-PSV op het programma.

Vorige week speelde de formatie uit Eindhoven in eigen huis gelijk met 1-1 tegen AC Milan. De voorbeschouwing op deze wedstrijd begint om 20.25 uur op Nederland 3. De analyses zijn in handen van Bert van Marwijk (Hilversum) en Mark van Bommel (Milaan) en de presentatie van deze uitzending is in handen van Jack van Gelder en Tom Egbers. Het commentaar tijdens de wedstrijd is in handen van Jeroen Grueter. Na afloop van deze wedstrijd zijn er samenvattingen te zien van de andere play-offwedstrijden uit de champions League.

Radio 1
Ook via Radio 1’s Langs de Lijn is woensdagavond de wedstrijd Ac Milan – PSV te volgen. De uitzending op Radio 1 begint om 20.30 uur en de centrale presentatie is in handen van Henry Schut. Live luisteren naar Radio 1 kan hier: http://icecast.omroep.nl/radio1-bb-mp3.m3u (192 kbps mp3)

Live via Internet
De wedstrijd AC Milan – PSV is ook live te volgen via NOS.nl op Internet: http://nos.nl/sport/voetbal/champions-league/livestream/