Christelijke radio- en televisiezender gaan samen

family7De commerciële televisiezender Family7 en de internetradiozender Bright.FM, de twee christelijke media-initiatieven die beide in 2005 zijn gestart, gaan samenwerken en werken toe naar een samensmelting dit jaar.  Met de samenwerking willen de twee zenders een duidelijke christelijke media groep vormen, de communicatiemogelijkheden versterken en eenheid en focus voor de achterban creeren.

In de komende maanden wordt gewerkt aan het samengaan van de juridische structuur. Verder zullen alle marketing en salesactiviteiten worden samengebundeld. Ook zal de werving van sponsors & giften voor het radio werk van Bright FM vanaf heden door de afdeling marketing & sales van Family7 worden verzorgd.

“Het lijkt me een prachtige uitdaging om samen met de oprichters van Bright FM te kijken hoe we deze mooie radiozender verder uit kunnen bouwen en nog meer in Nederland op de kaart kunnen zetten” zegt Dolf van de Vegte, directeur van Family7. “Met de integratie van Bright FM kunnen we nog meer multimediaal aan de slag. We vertrouwen erop dat Christelijk Nederland deze samenwerking zal toejuichen.