CNN doet uitgebreid verslag van Amerikaanse verkiezingen

Vandaag verzorgt CNN een marathonuitzending met uitgebreide reportages en de verkiezingsresultaten van de Amerikaanse verkiezingen.

Anchors

Het team van presentatoren, correspondenten, analisten, verslaggevers en commentatoren trapt Election Night in America af om 22.00 uur Nederlandse tijd. Anchors Wolf Blitzer, Jake Tapper, Dana Bash en Anderson Cooper presenteren Election Night in America vanuit Washington.

John King

Chief national correspondent John King doet verslag vanuit het CNN Election Center met de fameuze Magic Wall, politiek directeur David Chalian brengt de uitslagen van de exit polls, en executive editor van Politics Mark Preston bezet de ‘decision desk’. Politiek analist Gloria Borger, politiek commentator David Axelrod, politiek verslaggever Nia-Malika Henderson en CNN’s Michael Smerconish nemen de diepgaande politieke analyses voor hun rekening. Internationaal correspondent Ed Lavandera doet live verslag vanuit Mexico City en Clarissa Ward rapporteert vanuit Moskou.

CNN Digital

CNN’s Election Night in America is naast de televisiezender van de nieuwszender ook te zien via live streaming op de website van CNN en op alle mobiele devices via de app op 8 november vanaf 22.00 uur tot 9 november 10.00 uur. Real-time resultaten en exit polls voor Presidentschap, Senaat, Huis van Afgevaardigden en gouverneursraces alsmede de stemmenaantallen per staat, district en country worden gepubliceerd op de website van de nieuwszender

Livestream CNN via Youtube

https://www.youtube.com/watch?v=E9cB7o6a8ps

Laat een bericht achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.