CNN start met dagelijks programma Amerikaanse verkiezingen

Vandaag start de nieuwszender CNN International met een dagelijks televisieprogramma rond de Amerikaanse verkiezingen. State of the Race is elke werkdag te zien om 20.30 uur.

‘State of the Race’

Vanaf vandaag wordt het programma State of the Race dagelijks van maandag tot en met vrijdag uitgezonden om 20.30 uur. Het programma wordt gepresenteerd door Kate Bolduan vanuit de studio’s van de nieuwszender in New York en brengt in 30 minuten nieuws, duiding en analyses over de race naar het Witte Huis. Het programma wordt speciaal gemaakt voor een internationaal publiek en op Europese prime time uitgezonden. Kijkers hebben volgens CNN veel behoefte aan een programma over de Amerikaanse verkiezingen waarbij de berichtgeving is gericht op een internationaal publiek.

Inside informatie en duiding

Tony Maddox, Managing Director van de nieuwszender: “Over de gehele wereld spreekt men over de komende Amerikaanse verkiezingen. Nu we de beslissende fase van de campagnes ingaan en de belangrijkste verkiezingsitems zich aftekenen, brengt State of the Race inside informatie en duiding van CNN’s meest ervaren politieke journalisten. Wij leveren het internationale kijkerspubliek alles wat ze nodig heeft om deze belangrijke verkiezingen te doorgronden; met intelligentie, passie en een vleugje humor.”

CNN

De nieuwszender CNN International is te zien via vrijwel alle televisieaanbieders in Nederland. Via de schotel is de nieuwszender zelfs in HD-kwaliteit te ontvangen. Meer informatie over het programma op de perssite van de nieuwszender.

Laat een bericht achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.