Comedyweek van start op themazender NPO 101

Het themakanaal NPO 101 zendt tot en met 10 december de beste comedy-, sketch- en cabaretprogramma’s van de publieke omroep uit. De televisiezender, die normaal bij de providers KPN en Ziggo is te zien in een aanvullend pakket, is voor de gelegenheid beschikbaar voor alle abonnees van de genoemde providers.

Comedyweek

De hele week zijn vertrouwde programma’s te zien zoals Draadstaal (VPRO), Sluipschutters (BNNVARA) en Klikbeet (NTR), maar ook alle afleveringen van de absurdistische middelbare school comedy Rundfunk (KRO-NCRV). De programma’s zijn elke dag te zien vanaf 20.10 uur.

Terug in de tijd

Ook gaat NPO 101 terug in de tijd met de verborgen camerashow Tequila (BNNVARA) en in het weekend van 9 en 10 december kan tussen 15.00 en 20.30 uur worden gebingewatched met 40 afleveringen van De Lama’s (BNNVARA).

Cabaretshows

Daarnaast zendt NPO 101 dagelijks om 20.30 uur een cabaretshow uit, waaronder een aantal televisiepremières. Vandaag, maandag 4 december, is Tim Fransen te zien met zijn show Het failliet van de moderne tijd, Dinsdag: Oeloek met Opschmuck (televisiepremière), woensdag: Jasper van Kuijk met Onder de Streep (televisiepremière) en donderdag: René van Meurs met Even goede vrienden (televisiepremière) De comedyweek wordt afgesloten met twee grote namen: Jochem Myjer met Even Geduld AUB! op zaterdag en zondag: Bert Visscher met Zelden Zoiets. gezien

Voor iedereen te zien

NPO 101 is in december bij de providers KPN en Ziggo te zien voor alle digitale televisie-abonnees. Bij Ziggo is de zender te zien op kanaal 128/999 en bij KPN op kanaal 76/23 of via Internet.