Winterconcert ‘Groots met een zachte G’ van Guus Meeuwis live bij Ziggo

Vanavond wordt het de wintereditie van het concert ‘Groots met een zachte G’ van Guus Meeuwis vanuit de Ziggo Dome live uitgezonden bij kabelaar Ziggo.

Van Eindhoven naar Amsterdam

Guus Meeuwis staat twee dagen in het Ziggo Dome in Amsterdam met een wintereditie van Groots met een zachte G. Gisteren was het eerste optreden en vanavond het tweede concert in de poptempel in Amsterdam.

Wintereditie

“Het is geen kerstconcert, maar een echte wintereditie van de Groots-concerten”, aldus Guus Meeuwis eerder over de winter-variant van de concert Groots met een Zachte G’ Onder deze naam worden er jaarlijks in de zomerperiode concerten gehouden in het Philips Stadion in Eindhoven.

Dit jaar is er voor het eerst ook een wintereditie van het concert. “De vertrouwde hits combineren we met sneeuw, sinterklaas, kerst, oud en nieuw en koek en zopie. En uiteraard een terugblik naar de hoogtepunten van het afgelopen jaar. Alles wat bij december hoort trekken we uit de kast.”, aldus de zanger.

Op televisie

Ziggo-klanten die geen kaartjes hebben kunnen bemachtigen voor de concerten kunnen vanavond, zaterdag 3 december, vanaf 20.30 uur het concert live volgen. Het concert wordt uitgezonden op kanaal 13 (Ziggo TV) van het digitale televisiepakket. Ook is het concert te volgen via de Ziggo GO-app op de smartphone of tablet. Het concert is daarna ook terug te kijken via de dienst Replay TV van de kabelaar.

In juni zond de kabelaar ook het concert ‘Groots met een zachte G’ vanuit het Philps Stadion in Eindhoven live uit op haar televisiekanaal.

Social media:

https://www.instagram.com/p/BNiJXADDOdx/?taken-by=guus.meeuwis

Video:

Laat een bericht achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.