Concert Guus Meeuwis live bij Ziggo in HD-kwaliteit

Het concert ‘Groots met een zachte G’ van Guus Meeuwis is vanavond,  zaterdag 11 juni, live te zien bij kabelaar Ziggo. De uitzending begint om 20.00 uur en is te zien op kanaal 13 van het digitale televisiepakket van de kabelaar.

‘Zomercarnaval’

Deze 11e editie van de populaire concertreeks zal meer dan ooit de geuzentitel ‘Zomercarnaval’ uitdragen, belooft zanger Guus Meeuwis. ‘Groots met een zachte G’ is tot en met zondagavond vier keer te zien in het Philips Stadion te Eindhoven.  “Ik heb lang gedacht dat ik na 10 jaar in het stadion zou stoppen, maar het lijkt elk jaar alleen maar gaver en mooier te worden! Het enthousiasme vanuit de band, bij mezelf en vooral ook bij het publiek is nog zó groot. Elk jaar weer vormen de Groots met de zachte G concerten het hoogtepunt van het jaar”, aldus Guus Meeuwis. Ook in 2017 staan er weer concerten gepland onder de titel ‘Groots met een zachte G’ in Eindhoven.

In HD-kwaliteit bij Ziggo

Het concert dat aanstaande zaterdag, 11 juni, wordt gegeven in Eindhoven is ook live te volgen via Ziggo TV op kanaal 13 van het digitale televisiepakket van de grootste kabelaar van Nederland. De kabelaar heeft het tv-kanaal Ziggo TV sinds kort opgewaardeerd naar HD-kwaliteit.

Gradus Vos, woordvoerder van Ziggo, heeft tegenover deze website bevestigd dat het concert van Guus Meeuwis zaterdag in HD-kwaliteit wordt aangeboden. Naast televisiekanaal 13 is het concert voor klanten van de kabelaar ook te volgen via de Horizon GO-app en de website Horizon.tv. De uitzending begint om 20.00 uur.

Video

Laat een bericht achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.