CPC Loop 2014 live op TV West

afstandsbedieningVandaag staan weer tienduizenden lopers aan de start bij één van de afstanden van de ABN-AMRO CPC Loop 2014 Den Haag, met als hoogtepunt natuurlijk de halve marathon. Via TV West, de livestream op Omroepwest.nl en de Omroep West app is het evenement rechtstreeks te volgen.
Live op TV West en online
Het grootste sportevenement van de Hofstad is van 14.00 uur tot 17.15 uur rechtstreeks te volgen via TV West en de livestreams op de website en de app. Presentator Menno Tamming houdt iedereen vanaf de finishlijn op de hoogte, maar ook op het parcours zijn verschillende verslaggevers die het wedstrijdverloop in de gaten houden.

Nadat de eerste wedstrijdlopers van de halve marathon over de streep zijn, wordt de focus van de uitzending verlegd naar de recreanten die hun eigen persoonlijke tijd proberen te verbeteren. Natuurlijk is er ook veel aandacht voor de sfeer in de stad en het start-/finish-gebied op het Malieveld in Den Haag.

Voor alle lopers en toeschouwers die zich ’s middags op en rond het parcours bevinden, wordt ’s avonds vanaf 19.00 uur een uitgebreide samenvatting van de live-uitzending uitgezonden op TV West. Deze wordt tot de volgende morgen afwisselend met WestBusiness presenteert FRITS! om het uur herhaald.

Meer informatie via www.omroepwest.nl