Dam tot Damloop live te volgen bij regionale omroep NH

Ook dit jaar doet de regionale omroep voor Noord-Holland, NH, weer uitgebreid en live verslag van de Dam tot Damloop die vandaag, zondag 18 september, gehouden wordt.

10 Engelse mijl

Het evenement vindt dit jaar voor de 32e keer plaats.De Dam tot Damloop bedraagt 10 Engelse mijl en wordt gelopen tussen Amsterdam en Zaandam. Er zijn geen startbewijzen meer beschikbaar voor loop van 16,1 kilometer. De 45.000 beschikbare startbewijzen waren begin april binnen twee uur geheel uitverkocht. De Dam tot Damloop is nu al zeven jaar achter elkaar in no-time uitverkocht en qua aantal is het ook al jaren veruit het grootste hardloopevenement van Nederland.

Goede doel

Bij de Dam tot Damloop is het voor iedere deelnemer mogelijk zich in te zetten voor het goede doel. “Je loopt dan niet alleen voor jezelf, maar ook voor een ander!”, aldus de organisatie.

Liveverslag op NH

De regionale omroep NH doet live verslag van dit evenement. De Dam tot Damloop is vandaag, zondag 18 september, live te zien bij NH. Vanaf 10.00 uur tot en met 17.00 uur zal het complete evenement via tv, radio en Internet. De regionale omroep NH is te zien via vrijwel alle (digitale) pakketten in Nederland en wereldwijd via Internet. De radiozender NH is in de regio Noord-Holland te beluisteren via FM en DAB+ en wereldwijd via Internet.

Laat een bericht achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.