Danceprogramma’s Radio 538 breiden internationale dekking uit

De Radio 538-shows ‘Dance Department’ en ‘Global Dance Chart’ zijn vanaf eind deze maand in 16 verschillende landen via de ether te ontvangen.Dit bericht de radiozender in een persbericht vandaag.

China

In China gaan de radioshows aan het eind van deze maand in première op de radiozender KFM 98.1 in Shanghai. Radio 538 is de eerste Nederlandse radiozender die eigen geproduceerde programma’s wereldwijd uitzendt via de ether van nationale en regionale stations in het buitenland. “Uit de wereldwijde online-luistercijfers blijkt ook dat de programma’s over de hele wereld online goed beluisterd worden.”, aldus de radiozender.

Gidsen

‘Dance Department’ en ‘Global Dance Chart’ fungeren als mondiale gidsen in de dancemuziek. Op verzoek van luisteraars van over de hele wereld presenteren 538-dj’s Dennis Ruyer en Wessel van Diepen de twee danceprogramma’s ook in het Engels. Zowel ‘Dance Department’ als ‘Global Dance Chart’ zijn beide ook een volledig Engelstalig digitaal radiostation. De digitale stations hebben online luisteraars in meer dan honderd landen, met in de top tien: Amerika, Engeland, Japan, Duitsland, Australië, Canada, Maleisië en Slowakije.

Trots

Dave Minneboo – Programma Directeur 538Groep: “Ik kom net terug uit Shanghai waar Wessel van Diepen en ik gesprekken hebben gehad met de grootste radiostations van China. We zijn er erg trots op dat onze twee Engelstalige programma’s zeer binnenkort ook in China via de ether te beluisteren zijn. We bieden hiermee twee unieke danceprogramma’s die geschikt zijn voor luisteraars, radiostations en adverteerders van over de hele wereld.”

Landen

De shows worden uitgezonden in de ether in België, Griekenland, Canada, Roemenië, Curaçao, Turkije, Oekraïne, Kroatië, Zuid-Korea, Letland, St. Maarten, Aruba en Bonaire, Guatemala, Spanje en nu dus ook China. Er zijn meerdere landen die interesse hebben om de programma’s uit te zenden.

Nederland

De Global Dance Chart is in Nederland iedere vrijdagavond van 21 tot 23 uur te horen op Radio 538. Dance Department is iedere zaterdagavond te horen op Radio 538 tussen 20 en 23 uur.

Tweets:

Laat een bericht achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.