Darts: Unibet Masters 2016 live op RTL7

Dit weekeinde wordt het dartstoernooi Unibet Masters 2016 gehouden in het Engelse Milton Keynes. RTL Darts.nl en RTL7 besteden veel aandacht aan dit toernooi.

Spelers

Aan de Unibet Masters zal de gehele top zestien van de dartbond PDC in actie komen, waaronder vier Nederlanders: Michael van Gerwen, Raymond van Barneveld, Vincent van der Voort en Jelle Klaasen. Titelverdediger is Michael van Gerwen die een jaar geleden Raymond van Barneveld in de finale versloeg en de derde editie van dit toernooi op zijn naam schreef. Naast diverse Nederlanders doen ook toppers als Dave Chisnall, James Wade, Peter Wright, Adrian Lewis, Gary Anderson en Stephen Bunting.

TV-uitzendingen

RTL7 zal uitgebreid verslag doen van de The Masters. Zaterdagavond zendt RTL7 de Unibet Masters 2016 live uit tussen 18.00 – 19.00 uur en tussen 20.00 uur – 0.00 uur. Tussen 19.00 – 20.00 uur is het weekoverzicht van Voetbal Inside te zien op RTL7.

Wedstrijden

Zo zijn zaterdagavond de wedstrijden tussen Phil Taylor en Jelle Klaasen, Gary Anderson en Vincent van der Voort en Michael van Gerwen tegen Stephen Bunting te zien. Zondagavond, wanneer ook de finale wordt gespeeld, zendt RTL7 de gehele avond live uit vanuit Milton Keynes. De middagsessies op zaterdag zijn te zien via een betaalde livestream op rtl7darts.nl.

In totaal wordt er dit weekeinde meer dan 200.000 Britse Pond aan prijzengeld verdeeld.

Laat een bericht achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.