De Warmste Week op VRT Studio Brussel dit jaar vanuit Kortrijk

Studio Brussel zendt dit jaar met ‘De Warmste Week’ uit van Kortrijk. Het evenement is te horen van 18 tot en met 24 december op Studio Brussel.

Non-stop radio voor het goede doel

Tijdens De Warmste Week gaat Studio Brussel opnieuw van 18 tot en met 24 december onafgebroken radio maken. De drie dj’s die zeven dagen lang verzoekplaten van luisteraars zullen draaien als soundtrack bij De Warmste Week zijn Eva De Roo, Joris Brys en Fien Germijns. Voor De Roo (31) is het al de vijfde keer dat ze De Warmste Week mee presenteert op Studio Brussel, voor Brys en Germijns is het hun eerste keer.

Kortrijk

In Kortrijk wordt het Nelson Mandelaplein het kloppend hart van de uitzending van de radiozender, al trekken vliegende reporters Michèle Cuvelier en Stijn Van de Voorde ook de stad in. Ze gaan op zoek naar warme verhalen, en nemen muziek mee om actievoerders en vrijwilligers van Kortrijk te bedanken.

“Music is the answer”

“Music is the answer”: dat is het motto van Studio Brussel tijdens De Warmste Week. De drie dj’s van de radiozenders draaien platen voor iedereen die een actie heeft gedaan of heeft gevrijwilligd voor De Warmste Week. Luisteraars kunnen ook een verzoekplaat aanvragen voor een zelf gekozen goed doel.

Vorig jaar bracht de actie meer dan 17 miljoen euro op. Meer informatie over De Warmste Week vind je hier.

Sociale media: