‘Derde Helft’ van Voetbal Inside vandaag van start

Vanaf vandaag krijgt het voetbalprogramma ‘Voetbal Inside’ maandelijks een zogenaamde derde helft, direct aansluitend aan de tv-uitzending van RTL 7. De derde helft is alleen te volgen via Internet en de onlangs uitgebrachte app van ‘Voetbal Inside’. In de derde helft nemen de vaste presentatoren van het programma Wilfred Genee, Johan Derksen en René van der Gijp de kijker mee de verlenging in en gaan nog dieper in op actuele voetbalonderwerpen.

Verdieping

In de derde helft geeft Wilfred een kijkje achter de schermen. Samen met de mannen gaan ze de interactie aan met de kijker, volgens Genee kunnen voetbalfans alles vragen via de app: “Ja, ook op kritisch inhoudelijke en zelfs ongenuanceerd commentaar zullen we ingaan in de derde helft maar bovenal gaan we dieper in op voetbalinhoudelijk gebied. Vragen die zijn blijven liggen, doorpraten met onze gasten maar dan in een nog lossere setting”.

App

De ‘Derde Helft’ is te volgen via de site maar ook via de ‘Voetbal Inside app’. In de app zijn alle hoogtepunten van ‘Voetbal Inside’ te zien maar ook wedstrijdbeelden komen langs. Daarnaast ontbreken actuele achtergronden en uitslagen van de Eredivisie, Jupiler League, Champions League en Europa League niet. Een belangrijk onderdeel van de app is video.

Speciaal voor de app maakt Simon Zijlemans eigenzinnige videoverslagen uit de voetbalwereld. Misschien wel het aller opvallendste onderdeel is dat Johan Derksen gaat vloggen. De eerste stapjes zijn inmiddels gezet, in zijn eerste korte vlog verkent hij zijn nieuwe wereld en leert de camera aan maar ook weer uit te zetten.

De app zal steeds verder worden doorontwikkeld aan de hand van de wensen van de ‘Voetbal Inside’ fans, aldus RTL Nederland in een persbericht.

Promo “Derde Helft’

Laat een bericht achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.