Discovery Science is zender van de maand bij KPN

Bij aanbieder KPN is de televisiezender Discovery Science de zender van de maand en dus voor iedereen te zien met Interactieve Televisie.

Zender van de maand

Aanbieders van digitale televisie bieden met de zender van de maand de mogelijkheid om kijkers kennis te laten maken met een zender die normaal alleen in een aanvullende pakket is te zien. Dit wordt de zogenaamde zender van de maand genoemd.

Discovery Science

Bij aanbieder KPN is Discovery Science de zender van de maand. “De programma’s van de televisiezender helpen je de wereld om je heen wat beter te begrijpen. Van alledaagse fenomenen tot geavanceerde technologieën, hier op aarde maar ook in het heelal: je ontdekt het allemaal met Discovery Science!“, aldus KPN. De zender is te vinden op kanaal 28.

Love Nature nog een maandje bij Ziggo

Ziggo heeft in april de zender van de maand maart nog een maandje geprolongeerd. Love Nature HD is ook in de maand april de zender van de maand bij de aanbieder.

SKV

Kabelaar SKV uit Veendam volgt KPN en biedt ook Discovery Science als zender van de maand aan. De zender is voor iedereen met digitale televisie te zien via kanaal 999.

Kabelnoord

Aanbieder Kabelnoord brengt in de maand april Cartoon Network als zender van de maand. De zender is te vinden op kanaal 13.