DJAZZ.tv verder als Stingray Djazz

Per vandaag, zaterdag 1 oktober, heeft de muziekzender DJAZZ.tv een nieuwe naam: Stingray Djazz. Naast een nieuwe naam neemt de televisiezender ook een nieuwe vormgeving in gebruik.

Overname

De zender DJAZZ.tv die zich richt op jazz-, soul- en bluesmuziek is vorig jaar overgenomen door Stingray Digital Group. Een dik jaar na de overname krijgt de zender een nieuwe naam: Stingray Djazz. De zender krijgt niet alleen een nieuwe naam maar ook een nieuwe look.

Groei

“Sinds het ontstaan van de zender in 2012 heeft de zender op zowel lokaal als internationaal niveau een fantastische groei doorgemaakt. Om jazz nog sterker in de moderne muziekwereld te verankeren zal de zender met een nieuwe, gedurfde en frisse huisstijl deze groei proberen voort te zetten. Met een nieuwe vormgeving zal DJAZZ de vertrouwde en sterke programmering behouden en ruimte bieden aan zowel lokaal als internationaal talent.”,aldus een persbericht van de zender.

Zenderthema’s

De verschillende zenderthema’s worden afgewisseld met concerten en reportages vanaf de grotere én kleinere festivals, clubs en podia uit zowel binnen- als buitenland. “De kans om deze vernieuwing te realiseren en de groei voort te zetten hebben we vooral aan u, de kijker, te danken!”, aldus het persbericht van de televisiezender.

Programmering

De programmering van de zender verandert op hoofdlijnen niet. Stringray Djazz is te ontvangen bij diverse digitale televisie-aanbieders zoals Ziggo, CaiWay, Kabelnoord, en Caiway. Bij televisie-aanbieder KPN is de zender al weer enige tijd uit het aanbod gehaald.

Video

Promo van de nieuwe look van Stingray Jazz.

https://www.youtube.com/watch?v=8XDdwpFnZb4

Laat een bericht achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.