Drie nieuwe series in premiere bij Amazon Prime Video in augustus

In augustus gaan drie nieuwe series in première op de streamingdienst Amazon Prime Video: Lodge 49, documentaireserie All Or Nothing: Manchester City en Tom Clancy’s Jack Ryan.

Lodge 49

Op 7 augustus gaat Lodge 49 in premiere. Lodge 49 speelt zich af in Long Beach, Californië. De optimistische lokale ex-surfer Dud (Wyatt Russel) leidt een doelloos leven na de dood van zijn vader en ineenstorting van het familiebedrijf. Dud komt door stom toeval in aanraking met een broederschap geleid door Ernie, een sanitairverkoper van middelbare leeftijd en een zekere ‘Luminous Knight’. Ernie verwelkomt Dud in een wereld van goedkoop bier, toegankelijke vriendschappen en de belofte van Alchemistische mysteries die Dud’s oude leventje wellicht nieuw leven kunnen inblazen.

All Or Nothing: Manchester City

Vanaf 17 augustus is All or Nothing: Manchester City te zien. De serie is een Prime Orginal documentaireserie die fans een kijkje geeft achter de schermen van de historische voetbalclub, de legendarische coach Pep Guardiola en in de persoonlijke levens van de spelers tijdens een record-brekend voetbaljaar waarin ook de Premier League werd gewonnen.

Jack Ryan

Vanaf 31 augustus is Jack Ryan te zien op de streamingdienst. Jack Ryan is een coproductie door Paramount Television en Skydance Television. In de serie wordt de held van Tom Clancy in een nieuw en modern jasje gestoken. Het verhaal draait om Jack Ryan; een CIA-analist die voor het eerst het veld in gaat voor een gevaarlijke opdracht. Hij ontdekt een patroon in terroristische communicatie, waarna hij verwikkeld raakt in een gevaarlijk kat-en-muisspel van een nieuw soort terrorisme dat vernietiging op wereldwijde schaal nastreeft. De serie telt acht afleveringen van een uur.

Video: