Eerste duel Ajax Vrouwen in Champions League live op Ziggo Sport

Vanavond spelen de Ajax Vrouwen hun eerste wedstrijd in de UEFA Women’s Champions League. Het duel is live te zien bij sportzender Ziggo Sport. Tegenstander in het eerste duel in de Champions League voor vrouwen is het Italiaanse Brescia.

Kwalificatie

Landskampioen Ajax Vrouwen kwalificeerde zich voor de Champions League door het kwalificatietoernooi in Estland met overmacht te winnen. In de kwalificatieronde in Estland werd er onder andere gewonnen van Standard Luik.

Knock-out fase

In de UEFA Women’s Champions League wordt er gespeeld met een knock-outsysteem. De returnwedstrijd tegen Brescia wordt volgende week gespeeld, op 11 oktober.

Clubs

Andere clubs die meedoen in deze fase van de UEFA Women’s Champions League zijn de dameselftallen van onder andere Barcelona, Fiorentina, Glasgow City, Atlético Madrid, Wolfsburg, Manchester City en Bayern München.

Live via Ziggo Sport

De eerste wedstrijd wordt vanavond om 19.30 uur gespeeld op ‘De Toekomst’ in Amsterdam. De wedstrijd is live te volgen via Ziggo Sport vanaf 19.25 uur. Deze sportzender is zonder meerkosten beschikbaar voor alle abonnees van kabelaar Ziggo met digitale televisie.

Ziggo Sport Totaal

De wedstrijd wordt ook uitgezonden via betaalzender Ziggo Sport Totaal. Deze sportzender is via vrijwel alle digitale televisie-aanbieders af te nemen. Het is nog niet bekend of volgende week ook de returnwedstrijd wordt uitgezonden door de sportzender.

Sponsor

Kabelaar Ziggo en haar sportzender zijn nauw betrokken bij Ajax. Het telecombedrijf is hoofdsponsor van de voetbalclub uit Amsterdam. Deze overeenkomst loopt tot en met 30 juni 2019.

Sociale media: