Einde samenwerking VI Radio en Radio Veronica

microfoonDe online radiozender VI Radio houdt per 1 oktober op te bestaan. Actuele items van VI Radio blijven wel beschikbaar via de website van Voetbal International.

Aangezien de samenwerking tussen Voetbal International en Radio Veronica per 1 oktober stopt krijgt VI Radio vanaf die datum een nieuwe invulling. De livestream – die via de website, smartphones en tablets van VI was te beluisteren – wordt stopgezet.

In plaats daarvan komen er meer radio-items in de nieuwsstroom op VI.nl en de apps. Voortaan zullen de clubwatchers van VI, onder wie Thijs Slegers (PSV), Martijn Krabbendam (Feyenoord) en Simon Zwartkruis (Ajax), meer dan voorheen te beluisteren zijn in radio-items, waarin zij hun licht laten schijnen op de actuele gebeurtenissen bij de clubs die zij volgen. Ook wordt uitgebreid vooruitgeblikt op wedstrijden en is er ruime aandacht voor ontwikkelingen in het buitenlandse voetbal. 

VI Radio maakte tot op heden gebruik van de technische faciliteiten van Radio Veronica en beschikte over een eigen studio in het hoofdkantoor van Voetbal International in Gouda.