El Clasico: FC Barcelona-Real Madrid live op Ziggo Sport

De klassieker in de Spaanse voetbalcompetitie La Liga tussen Real Madrid en FC Barcelona, El Clasico, is vanmiddag live te zien via Ziggo Sport.

Klassieker

De klassieker tussen de voetbalclubs uit Barcelona en Madrid zal een speciale editie zijn. De twee sterren Cristiano Ronaldo en Lionel Messi zijn er dit keer niet meer bij. Ronaldo speelt niet meer voor Real Madrid en Messi is geblesseerd. Toch zal de wedstrijd ondanks het ontbreken van deze sterren weer spannend worden.

La Liga

De wedstrijd wordt vandaag niet in de avonduren maar in de middag gespeeld. De wedstrijd begint vanmiddag om 16.15 uur en wordt gespeeld in Camp Nou.

Ziggo Sport

El Clásico is vanmiddag vanaf 15.35 uur te zien bij sportzender Ziggo Sport. Deze sportzender is zonder meerkosten te zien voor abonnees van kabelaar Ziggo met digitale televisie op kanaal 14. Het commentaar is in handen van Sierd de Vos. Na afloop is er een uitgebreide nabeschouwing te zien op de sportzender.

Ziggo Sport Totaal

Liefhebbers die geen abonnement hebben bij Ziggo kunnen de wedstrijd volgen via de betaalzender Ziggo Sport Totaal. De wedstrijd tussen FC Barcelona en Real Madrid wordt uitgezonden via het kanaal Select. De betaalzender is beschikbaar bij vrijwel alle aanbieders van digitale televisie in Nederland.