Eredivisie Live lanceert app voor Samsung Smart TV

internettvTegelijk met de start van het nieuwe Eredivisie seizoen introduceert Eredivisie Live vandaag zijn TV app, exclusief op Samsung Smart TV, Smart Blu-ray spelers en Smart Home Entertainment Systemen. Ook op toestellen van Samsung uit 2011 en 2012 met een internetaansluiting kan men via de Eredivisie Live app tegen betaling losse wedstrijden bestellen, gratis samenvattingen bekijken of de actuele ranglijst raadplegen.

Arno de Jong, directeur Media & Marketing Eredivisie Live: “Na de introductie van de Eredivisie Live mobiele app voor Android en iPhone toestellen betekent de beschikbaarheid van onze app op Samsung Smart TV’s een nieuwe stap in de ontwikkeling van onze multimediale strategie. Met Eredivisie Live zijn we aanwezig op alle platforms en schermen, zodat de fans op alle mogelijke manieren optimaal toegang hebben tot ons brede voetbalaanbod.”

Rick Fens, Content Manager Samsung Electronics Benelux: “Met de exclusieve lancering van Eredivisie Live breiden we het lokale aanbod van relevante merken opnieuw sterk uit. Premium video’s zijn bijzonder populair op Samsung Smart TV. Aan het begin van de sportzomer werd met de lancering van de NOS Sport app snel duidelijk dat veel consumenten sport willen kijken wanneer het hen uitkomt. Daarnaast huren duizenden mensen wekelijks een film via de Samsung Smart Hub. De Eredivisie Live app is dan ook een logische stap.”

De prijs voor een losse wedstrijd van Eredivisie Live bedraagt € 6,95 per wedstrijd. De live wedstrijden via de Eredivisie Live app kunnen worden bekeken in haarscherpe kwaliteit. Als extra service is het bovendien mogelijk om vanaf elke maandag na een speelronde gratis de samenvattingen van de live wedstrijden te bekijken.