Erik de Zwart van Radio Veronica naar Telegraaf Media Groep

Erik de Zwart, nu nog station director bij Radio Veronica, gaat aan de slag bij de Telegraaf Media Groep (TMG). De bericht de TMG in een persbericht.

Fusie

De Zwart zal zich bij het mediabedrijf gaan toespitsen op de verdere ontwikkeling van digitale video formats voor TMG. Begin oktober heeft TMG aangekondigd dat in het eerste kwartaal van 2017 het platform Telegraaf VNDG wordt gelanceerd. Erik de Zwart blijft voorlopig wel te horen als presentator bij de radiozender.

“De klus zit erop”

Erik de Zwart: “Twee jaar geleden ben ik gevraagd om Radio Veronica weer op de juiste koers te krijgen, die klus zit erop en dus nu is het weer tijd voor een volgende fase. Er zijn grote mogelijkheden voor mediabedrijven. De consument wil simpelweg altijd, overal en op ieder apparaat kunnen kijken. Deze nieuwe vorm van televisie zorgt ervoor dat je altijd kunt kijken naar iets dat jou interesseert, 24 uur per dag, 7 dagen per week. Om hier mijn creativiteit in te stoppen vind ik wéér een mooie uitdaging.”

Meer dan 35 jaar actief in de media

Erik de Zwart (59) is al meer dan 35 jaar werkzaam in de media, begeleidt als ondernemer diverse start ups en is aandeelhouder in verschillende media gerelateerde ondernemingen. Daarnaast is hij voorzitter van de Stichting Nederlandse Top 40.

Laat een bericht achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.