Erotiekzender Secret Circle gestart bij Ziggo

(update) Vandaag, donderdag 1 september is de nieuwe erotiekzender Secret Circle gestart met haar uitzendingen bij kabelaar Ziggo. De televisiezender neemt de plaats in van Meiden van Holland Soft in het digitale basispakket van de kabelaar op kanaal 791.

Programmering gestart

De nieuwe zender, die erotiek op een stijlvolle manier op de buis gaat brengen, maakt onderdeel uit van Blue Donkey BV. Dit bedrijf zit ook achter de televisiezender Meiden van Holland Soft, Meiden van Holland Hard. Ziggo kondigde oorspronkelijk de start van Secret Circle per 1 juli aan. De zender is echter pas op 1 september van start gegaan; ondertussen bleef Meiden van Holland Soft te zien waarbij ook een aantal ‘voorproefjes’ werden uitgezonden.

Zimra Geurts gezicht nieuwe zender

Fotomodel en Geenstijl-verslaggeefster Zimra Geurts is het gezicht van de zender. “Met Secret Circle wil ik erotiek een nieuwe betekenis geven. Stijlvolle films, en écht entertainment dat leuk is om naar te kijken. Ik vind dat we minder spastisch moeten doen over erotiek en miste een zender die het op een vriendelijke en mooie manier brengt. Seks wil ik weer bespreekbaar maken, daarom ben ik deze zender gestart”, aldus Zimra. Geurts is initiatiefneemster en bedenker van het merk Secret Circle. Op de zender zullen ook nieuwe televisieprogramma’s en formats te zien zijn zoals Room 666 en Hot Summer.

Later ook bij andere aanbieders

De zender is een eerste periode alleen bij Ziggo te zien. Volgens de contentmanager van Blue Donkey Media is de zender mede op vraag van Ziggo en boegbeeld Zimra Geurts tot stand gekomen. ‘De zender moet ook te zien zijn als je gewoon aan de eettafel zit’, aldus de woordvoerster. De zender zal ook worden aangeboden aan andere aanbieders, maar voor de eerste periode is exclusiviteit met Ziggo afgesproken. Waar Meiden van Holland Soft een directe link had met de ‘hardere’ zender (Meiden van Holland Hard) is dat bij Secret Circle niet het geval. Blue Donkey Media hoopt de komende periode de zender ook bij de andere aanbieders waaronder KPN, Tele2 en Caiway aan te bieden. Het is niet de bedoeling dat – zoals bij Ziggo – de zender de plek van Meiden van Holland Soft zal innemen.

Activeren

Abonnees van kabelaar Ziggo moeten de nieuwe televisiezender wel activeren via een speciale website zover zij dat nog niet gedaan hebben bij de zender Meiden van Holland Soft. De televisiezender is op haar website al een actie gestart onder de naam ‘Ontgrendel je mediabox’.

Meiden van Holland Soft

Meiden van Holland Soft blijft te zien bij o.a. KPN, Telfort, Xs4all, Tele2, Vodafone (Entertainmentpakket), Caiway (Pluspakket) en Fiber. Secret Circle is als tv-kanaal (vooralsnog) een exclusief Ziggo-kanaal. Meiden van Holland Hard blijft bij Ziggo beschikbaar in het zogeheten erotiekpakket.

Social Media:

https://www.instagram.com/p/BJ0WIgCg_Zq/

Video:

Laat een bericht achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.