Europa League wedstrijden Ajax en AZ live op RTL7

rtl7RTL7 besteedt vanavond aandacht aan de Europa League en brengt live de voetbalwedstrijden van de Nederlandse clubs Ajax en AZ.

De Europa League-avond begint om 18.00 uur met de voorbeschouwing. Een uur later trapt AZ in Tsjechiƫ af tegen het thuis spelende Sloban Liberec. Het commentaar bij deze wedstrijd komt van Sierd de Vos. Vanaf 21.05 uur neemt Ajax het in de Amsterdam ArenA op tegen het Oostenrijkse Red Bull Salzburg. Commentator daarbij is van Leo Driessen.

Daarna zijn er samenvattingen te zien van de overige gespeelde wedstrijden, met clubs zoals Valencia, Napoli, Benfica, Lazio, Juventus, Porto, Tottenham Hotspur en Sevilla. De uitzending wordt gepresenteerd door Wilfred Genee. Johan Derksen en Wim Kieft schuiven bij hem aan voor de wedstrijdanalyse. De wedstrijden zijn ook live te zien via Internet: http://www.rtl.nl/europaleague

Radio 1 NOS Langs de Lijn
Ook Radio 1 besteedt vanavond aandacht aan de Europa League-wedstrijden van Ajax en AZ middels een extra lange uitzending van NOS Langs de Lijn. De uitzending begint om 19.00 uur. De wedstrijd Liberec tegen AZ wordt voorzien van commentaar van Andy Houtkamp en Ajax tegen Red Bull Salzburg is te beluisteren op Radio 1 met commentaar van Bas Ticheler en Ronald van der Geer.