Extra nieuwsuitzendingen Omroep West vanwege demonstraties

rtvwestRadio West en TV West brengen vandaagr een aangepaste programmering vanwege de vijf geplande demonstraties en de tegelijkertijd georganiseerde evenementen in Den Haag, waaronder de Vredesloop Den Haag. Ook via de website Omroepwest.nl en de Omroep West app is alles op de voet te volgen.

Speciale programmering
Voor 89.3 Radio West, TV West en Omroepwest.nl zijn gedurende de hele dag verslaggevers in de stad om LIVE verslag te doen vanaf de vijf locaties waar de demonstraties plaatsvinden. In een programma met sport en nieuws zijn vanaf 12.00 uur alle ontwikkelingen te volgen. TV West brengt vanaf 17.30 uur een extra uitzending van het TV West Nieuws met daarin een overzicht van de gebeurtenissen van die zaterdag. De Vredesloop zal de dag daarna, op zondag 21 september vanaf 19.00 uur uitgebreid te zien zijn op TV West.

Uitzendtijden
89.3 Radio West zendt op zaterdag 20 september vanaf 12.00 uur tot en met 18.00 uur aangepast nieuws en sport uit. Direct daarna start Radio West Sport vanuit het Kyocera Stadion met de voorbeschouwing, live verslag en nabeschouwing van de wedstrijd ADO Den Haag-Go Ahead Eagles.

Op TV West is de extra nieuwsuitzending te zien vanaf 17.30 uur en de uren daarna.
Op zondag 21 september is vanaf 17.00 uur ieder oneven uur de sfeervolle samenvatting te zien over de Vredesloop Den Haag. Al het nieuws en de radio- en televisieuitzendingen zijn ook rechtstreeks te volgen via de website van de regionale omroep Omroepwest.nl en de gratis Omroep West app.