FC Barcelona-Real Madrid in Spaanse beker live op Ziggo Sport

Vanavond spelen FC Barcelona en Real Madrid tegen elkaar in de Spaanse beker en  wordt live uitgezonden door Ziggo Sport en Ziggo Sport Totaal.

Halve finale

De beide Spaanse grootmachten treffen elkaar in de halve finales van de strijd om de Copa del Rey. De eerste ontmoeting in Camp Nou staat vandaag om 21.00 uur op het programma. De return is 27 februari in Madrid. In de andere halve finale zijn Real Betis en Valencia aan elkaar gekoppeld. Zij treffen elkaar voor het eerst op 7 februari.

Ziggo Sport

De wedstrijd tussen FC Barcelona en Real Madrid is vanavond live te volgen op Ziggo Sport. Dit kanaal is zonder meerkosten te zien voor iedereen met digitale televisie bij Ziggo. De voorbeschouwing begint om 20.30 uur en de wedstrijd om 21.00 uur. Het commentaar is in handen van Sierd de Vos en Aad de Mos.

Ziggo Sport Totaal

Liefhebbers van het Spaanse bekervoetbal die geen abonnement hebben bij Ziggo kunnen terecht bij het betaalpakket van Ziggo Sport Totaal. Dit pakket is af te nemen bij vrijwel alle digitale tv-aanbieders zoals KPN, Online.nl, Canal Digitaal en Caiway. De wedstrijd wordt uitgezonden op het kanaal ‘Select’.

Via dit kanaal is ook de wedstrijd Real Betis – Valencia te zien die donderdag 7 februari wordt gespeeld in de Copa del Rey.

Sociale media: