Feel Good van start met tv-kanaal en app

televisieFeel Good Radio, de lokale omroep voor de gemeente Pijnacker-Nootdorp beschikt sinds kort over een eigen digitale televisiekanaal en een mobiele app.

De omroep die sinds begin dit jaar gestart is met radio-uitzendingen onder de naam Feel Good Radio beschikt sinds kort ook over een eigen televisiekanaal Feel Good TV. Feel Good TV is digitaal te ontvangen bij kabelaar Ziggo op kanaal 43 in de gehele regio Den Haag. De inwoners van Pijnacker moeten nog even wachten op Feel Good TV. De uitzendingen via kabelmaatschappij Stichting Kabeltelevisie Pijnacker gaan in de loop van 2015 van start. Via het televisiekanaal is het laatste nieuws uit de regio Pijnacker-Nootdorp te lezen en kan men luisteren naar Feel Good Radio.

Sinds kort beschikt de lokale omroep ook over een mobiele app. De gratis app voor inwoners van Pijnacker-Nootdorp biedt informatie en een overzicht van de evenementen uit de regio. ‘Omdat wij als lokale omroep dicht bij de inwoners van Pijnacker-Nootdorp willen staan en het informeren over gebeurtenissen en actualiteiten uit de regio als onze taak zien, hebben we deze nieuwsapp ontwikkeld voor iPhone en iPad’, zegt Joey Koeijvoets van de omroep. De app zal later ook voor Android gebruikers beschikbaar komen.

De app is beschikbaar in de Apple Store: www.feelgoodradio.nl/nieuwsapp