Finale Korfbal League 2018 tussen TOP en Fortuna live bij NOS

De NOS zendt vanavond de finale van de Korfbal League 2018 tussen TOP en Fortuna live uit op NPO 1. De uitzending begint om 15.45 uur. Ook Radio West en lokale omroep BO zenden de finale live uit.

Ziggo Dome

In een uitverkochte Ziggo Dome spelen TOP uit Sassenheim en Fortuna uit Delft vandaag de zaalfinale van de Korfbal League, de apotheose van het korfbalseizoen. Voor TOP is het de vijfde keer op rij dat de club in de eindstrijd staat.

Fortuna plaatste zich deze week via een golden goal ten koste van PKC. Meer dan 10.000 fans zullen een zinderend decor vormen voor de belangrijkste korfbalwedstrijd van het jaar. Ook de extra kaarten die deze week nog in de verkoop gingen waren in korte tijd uitverkocht. De finale is echter ook op televisie te volgen voor de liefhebbers.

NOS

De NOS zendt de wedstrijd zaterdag rechtstreeks uit, op televisie en via de livestream op NOS.nl en in de NOS-app. De uitzending begint om 15.45 uur en de finale zelf om 16.00 uur. Rivkah op het Veld volgt het duel samen met oud-international Wim Scholtmeijer. Het commentaar bij de beelden komt van Joop Vernooy en oud-korfballer Tim Bakker.

Samenvatting

Een samenvatting van de wedstrijd is om 22.50 uur te zien op Ziggo Sport 14. Ziggo Sport 14 is voor alle Ziggo-abonnees met digitale televisie zonder meerkosten te zien op kanaal 14.

Radio West

De regionale omroep Radio West doet ook live verslag van de finale van de Korfbal League. Beide teams komen uit het uitzendgebied van de regionale omroep. Het commentaar bij de wedstrijd is in handen van Haniff Harharah. Radio West is te beluisteren in Zuid-Holland via FM en/of DAB+, vrijwel alle (digitale) radiopakketten en wereldwijd via Internet.

Ook lokale omroep BO (Sassenheim) doet verslag van de wedstrijd in een uitzending van BollenstreekSport.

Sociale media: