Formule 1 GP Australië live te zien op Ziggo Sport

De eerste Grandprix in de Formule 1 van het nieuwe seizoen is zondagochtend live te zien op de sportzender Ziggo Sport.

Ziggo Sport is voor elke Ziggo-abonnee gratis te ontvangen via kanaal 14 van het digitale televisiepakket. Abonnees die geen beschikking hebben over deze sportzender kunnen de race ook live volgen via de betaalzender Ziggo Sport Totaal. Daarnaast zendt ook de Duitse commerciële televisiezender RTL Television de Formule 1 live uit. RTL Television wordt door diverse aanbieders doorgegeven.

Wekker

De eerste Formule 1-wedstrijd van het seizoen wordt zondagochtend al om 06.00 uur verreden. De voorbeschouwing op Ziggo Sport en Ziggo Sport Totaal begint om 05.00 uur. Voor wie bang is zich te verslapen heeft de grootste kabelmaatschappij van Nederland een speciale wekservice geïntroduceerd. Wie zijn telefoonnummer achterlaat op de website van Ziggo wordt zondagochtend door Max Verstappen wakker gebeld.

Melbourne

Het Formule 1-seizoen start zondag in Australië en telt dit jaar 21 races. Dit zijn er twee meer dan in 2015. Dit jaar staat er weer een Grand Prix van Europa op het programma (op het Bakoe Street Circuit, Azerbeidzjan) en de Grand Prix van Duitsland staat weer op de kalender. Nederlander Max Verstappen zal ook weer deelnemen aan dit seizoen: net als vorig jaar rijdt hij voor het team van Scuderia Toro Rosso.

Ziggo Sport

Komend seizoen zijn alle Formule 1-races rechtstreeks te volgen via Ziggo Sport. Op de betaalzender Ziggo Sport Totaal zijn naast alle races ook gegarandeerd alle vrije trainingen en de kwalificatie van elke grand prix te zien. Daarnaast kan via Ziggo Sport Totaal GO vanuit diverse cameraposities naar de wedstrijd worden gekeken.

Publiek

Daarnaast is er met ingang van dit seizoen weer publiek welkom in de studio bij een uitzending rond de Formule 1. In de Ziggo Sport studio in Hilversum ontvangt presentator Rob Kamphues iedere race deskundigen en liefhebbers uit de autosportwereld zoals natuurlijk Robert Doornbos en Tom Coronel met wie hij de race uitgebreid voor- en na beschouwt.

Verslaggeving

Olav Mol zal het commentaar vanaf locatie blijven verzorgen tijdens de kwalificatie en de race en tekent samen met verslaggever Jack Plooij voor de voor- en nabeschouwing vanaf het circuit. Na afloop zal Max Verstappen voor de camera  zijn visie geven op de zojuist verreden race.

Eén reactie

  1. “Ziggo Sport is voor elke Ziggo-abonnee gratis te ontvangen”… Je moet dus wel abonnee zijn voor 18 Euro per maand. Ik noem dat echt niet gratis hoor. Houd daar toch eens mee op om dingen gratis te noemen die dat gewoon niet zijn!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Laat een bericht achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.