Formule 1 Launch Event live op Ziggo Sport en Ziggo Sport Totaal

Het Formule 1 seizoen gaat woensdagochtend van start met het Formule 1 Launch Event en is live te zien op Ziggo Sport en Ziggo Sport Totaal.

Nieuw seizoen

Komend weekend wordt de eerste Grand Prix van het nieuwe Formule 1-seizoen verreden in Australië. Ook dit seizoen zal Ziggo Sport alle Grand Prix’s live uitzenden. Ook zullen de vrije trainingen live te zien zijn op het sportkanaal Ziggo Sport. Dit kanaal is zonder meerkosten te zien voor alle abonnees van Ziggo met digitale televisie.

Event

Woensdag wordt het nieuwe seizoen afgetrapt met het Formule 1 Launch Event. Voor het eerst in de historie organiseert de Formule 1 een openbaar event in aanloop naar het nieuwe seizoen. Op Federation Square in Melbourne komen de coureurs en teambazen van alle teams, racelegendes en muzikale acts samen om het seizoen op een passende manier in te luiden. Het evenement is woensdag 13 maart vanaf 7.10 uur te zien op Ziggo Sport.

Liefhebbers van de hoogste raceklasse ter wereld die geen abonnement hebben bij Ziggo kunnen het evenement bekijken via het sportpakket van Ziggo Sport Totaal. Dit pakket is bij vrijwel alle aanbieders van digitale televisie af te nemen.

Race

Ook alle trainingen, de kwalificatie en de race zijn komend weekend te zien op de sportzender. De eerste vrije training kijk je in de nacht van donderdag op vrijdag vanaf 2.00 uur live. De race start zondag om 6.10 uur.

Sociale media: