FOXlife tijdelijk te zien voor alle abonnees van UPC en Ziggo

afstandsbedieningDe hele maand maart staat de tv-zender FOXlife open voor alle digitale Ziggo- en UPC-abonnees. Hiermee is FOXlife in de derde maand van het jaar in bijna 3,5 miljoen Nederlandse huishoudens beschikbaar. Dit bericht de zender in een persbericht.

Vrouwenzender
FOXlife, de vrouwenzender bij uitstek, heeft een divers aanbod van entertainment, lifestyle en reality. De programmering bestaat niet alleen uit exclusieve internationale succes-series, zoals The Mindy Project, Gilmore Girls, True Blood en The Big C, maar de vrouwelijke kijker kan ook genieten van reality-programma’s. Voorbeelden zijn Life With La Toya, Kendra On Top en Joan en Melissa: Joan Knows Best.

Ontvangst providers
Alle digitale abonnees van Ziggo en UPC kunnen deze maand kennis maken met FOXlife. Normaliter is FOXlife te zien via de Ziggo-pakketten TV Plus en TV Extra (kanaal 141) en bij UPC in het pakket Digitaal TV Royaal (kanaal 26). Daarnaast hebben de providers Caiway en Delta de zender ook in hun aanbod. Caiway in het basispakket op kanaal 105 en Delta in het Pluspakket op kanaal 366. Deze maand dus bij kabelaar Ziggo en UPC ook te ontvangen voor digitale abonnees met alleen een basispakket.