Fresh FM weer van start met House Top 1000

Tot en met maandagavond staat de commerciële radiozender Fresh FM in het teken van de House Top 1000. De lijst met de 1000 beste housenummers allertijden is vanmorgen om negen uur van start gegaan. Het is al weer de zevende editie van de House Top 1000 op de radiozender.

82 uur radio

In 82 uur radio telt Fresh FM terug van de nummer 1000 naar de nummer 1 house plaat aller tijden. De luisteraars van de radiozender hebben dit jaar meer stemmen dan ooit uitgebracht. Dit veroorzaakt veel verschuivingen en verrassende nieuwe noteringen in de House Top 1000. Fresh FM heeft ook dit jaar weer toffe gast dj’s uitgenodigd om even plaats te nemen in de studio. Onder anderen Armin van Buuren en Giel Beelen zetten een House Top 1000 klassieker op.

Dance evenement

Op maandagavond, 20.00 uur, zendt de zender de nummer 1 uit. Voor de luisteraars die naast luisteren ook willen dansen, organiseert Fresh FM tijdens de Fresh House Top 1000 een groot classicsevent in het Paard van Troje in Den Haag. Zondag 27 maart met in de line up Benny Rodrigues, Sander Kleinenberg, Peter van Leeuwen, Lucien Foort en DJ Jurgen.

Luisteren

Fresh FM is te ontvangen in de Randstad via FM en DAB+. Luisteraars in de regio Utrecht kunnen normaal ook via de FM luisteren via 103.4 MHz maar deze steunzender is al enkele weken niet meer in de lucht. Onduidelijk is waarom de steunzender in de Domstad niet meer uitzendt. Fresh FM is wereldwijd te beluisteren via Internet.

Tweets:

Laat een bericht achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.