Gebruikersforums Ziggo Gebruikers en Chelloo samengevoegd

Na de fusie van UPC en Ziggo zijn nu ook de twee gebruikersforums Chelloo.nl en Ziggo Gebruikers samengevoegd tot één nieuw gebruikersforum :Ziggoforum.nl. Beide forums zijn particuliere initiatieven en staan los van de kabelaar.

Chelloo.nl

Chelloo.nl is ontstaan als gebruikersforum voor klanten van kabelprovider UPC. Inmiddels zijn UPC en Ziggo gefuseerd. Op Chelloo zitten van oudsher voornamelijk klanten uit het voormalig UPC gebied.

Ziggo-Gebruikers.nl

Het forum Ziggo-Gebruikers.nl is ontstaan na de fusie tussen de kabelmaatschappijen Multikabel, @Home en Casema. Op dit forum zitten van oudsher voornamelijk klanten uit het voormalig Ziggo gebied. Het beheer van dit forum is door omstandigheden overgenomen door de beheerders van het forum van Chelloo.nl.

Vanwege de onderhoudbaarheid is besloten om de twee forums samen te voegen tot één nieuw forum. De forums volgen hiermee de weg die de kabelaars zelf al enige tijd geleden hebben doorgemaakt.

Samenvoeging

De samenvoeging is de afgelopen maanden gefaseerd doorgevoerd. De laatste fase is deze week doorgevoerd waardoor er nu een nieuw forum is ontstaan dat bereik is via het domein ziggoforum.nl. “Eerder was het Chelloo forum al voorzien van nieuwe software. Vandaag is dan ook Ziggo-Gebruikers omgezet naar de nieuwe software. Door deze migratie is er één groot onafhankelijk gebruikersforum ontstaan!”, aldus de beheerders op de nieuwe website.

Community

Naast het onafhankelijke Ziggoforum.nl heeft de kabelaar zelf ook een eigen gebruikersforum op haar website: De Ziggo Community. Zowel in de Community als op de onafhankelijke forums zijn medewerkers van de kabelmaatschappij actief om gebruikers te helpen bij eventuele problemen of klachten.