Geen zomerstop op FOX: Summer of series

Serieliefhebbers hoeven tijdens ‘Summer of Series’ niks te missen bij televisiezender FOX. De seriezender zegt géén zomerstop te hebben en brengt de hele zomer gloednieuwe afleveringen van internationale series.

Series

Het gaat om series als ‘Legion’ en ‘Nashville’, ‘Queen of the South’, ‘Chicago Med’ en ‘Quantico’ keren deze zomermaanden terug met nieuwe seizoenen. Ook gaat FOX op zaterdag 28 juli weer op geel. ‘The Simpsons’ staan dan centraal op ‘Gele Zaterdag’, waarbij seizoen 29 van deze populaire animatieserie in marathon-vorm in première gaat.

Vakantieadres

Doordat veel streamingdiensten zoals Ziggo Go en KPN Interactieve TV via de app nu in de hele Europese Unie beschikbaar zijn kan ook op het vakantieadres in Europa worden gekeken naar The Summer of Series.

Kijken

FOX is voor iedereen met digitale televisie te ontvangen, onder meer bij Ziggo, Tele2, CanalDigitaal en Caiway op kanaal 11, bij KPN op kanaal 14, Digitenne kanaal 26 en Delta kanaal 13. Daarnaast is de tv-zender dus te zien via de diverse on-demand apps van de televisieproviders.