Genomineerden voor Gouden Televizier-Ring 2016 bekend

Floortje naar het einde van de wereld, Geer & Goor: zoeken een hobby! en Penoza zijn de drie programma’s die kans maken op de Gouden Televizier-Ring 2016. De genomineerden zijn vanavond bekend gemaakt in de uitzending van RTL Boulevard.

Nederlandse publiek

Floortje, Geer & Goor en Penoza seizoen 4 kregen de meeste stemmen van het Nederlandse publiek en dingen op donderdag 13 oktober mee naar de felbegeerde publieksprijs. Debutanten Penoza was in 2014 ook genomineerd voor een Televizier-Ring, maar toen verloor de maffiaserie van Flikken Maastricht. Voor Floortje naar het einde van de wereld en Geer & Goor: zoeken een hobby! is dit de eerste nominatie. Tijdens het Gouden Televizier-Ring Gala op 13 oktober in de Heineken Music Hall kan er gestemd worden op deze programma’s.

Zilveren Ster

Vanavond zijn in RTL Boulevard ook de nominaties voor de Zilveren Televizier-sterren bekend gemaakt. Dit is de prijs voor presentatoren, presentatrices, acteurs en actrices. De genomineerden bij de presentatoren zijn: Art Rooijakkers, Humberto Tan en Johnny de Mol. Bij de presentatrices: Chantal Janzen, Floortje Dessing en Geraldine Kemper. De categorie acteurs en actrices is helemaal nieuw dit jaar. Bij de acteurs zijn Achmed Akkabi, Thom Hoffman en Victor Reinier genomineerd en bij de actrices: Angela Schijf, Isa Hoes en Monic Hendrickx. De winnaars worden bekendgemaakt tijdens het Gouden Televizier-Ring Gala op 13 oktober in de Heineken Music Hall.

Gouden Stuiver

Brugklas, Pauls Puber kookshow en Puberruil Zapp zijn nog in de race voor een Gouden Stuiver 2016. Voor Paul de Leeuw’s pubershow is het de eerste nominatie, al is presentator Paul de Leeuw al wel het een en ander gewend op prijzen-gebied. De Leeuw won in 2008 een Gouden Televizier-Ring voor Mooi! Weer De Leeuw.

Meer informatie over de genomineerden voor de ‘ringen’ op de website van de Gouden Televizier-Ring.

Tweets:

Laat een bericht achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.