Gevecht Mayweather vs McGregor live te volgen op FOX Sports

Komende nacht staat het boksgevecht Mayweather vs McGregor op het programma. De wedstrijd is in Nederland exclusief te volgen op FOX Sports 2.

Clash

De sportwereld kijkt er al weken reikhalzend naar uit: de clash tussen bokskampioen Floyd Mayweather en UFC-ster Conor McGregor. Zaterdag 26 augustus stappen de twee kemphanen in de boksring voor een nu al historisch sportevenement.

Twee grote kampioenen, maar in twee totaal verschillende disciplines. Op 26 augustus staan ze tegenover elkaar in Las Vegas voor een nu al historisch sportevenement. Het gevecht wordt gehouden volgens de traditionele boksregels.

Kampioenen

Conor McGregor (29) is de absolute ster van de UFC(Ultimate Fighting Championship), de belangrijkste Mixed Martial Arts (MMA). De Ier is met zijn spectaculaire vechtstijl en provocerende gedrag de grote blikvanger en heeft meerdere UFC-titels op zijn naam staan.

De Amerikaan Floyd Mayweather is meervoudig wereldkampioen boksen en verloor in zijn professionele carrière nog nooit een wedstrijd. Maar liefst 49 keer bleef hij ongeslagen. De inmiddels 40-jarige bokser beëindigde in 2015 zijn carrière, maar trekt speciaal voor uitdager McGregor nog een keer zijn handschoenen aan.

Las Vegas

Het evenement wordt zaterdagavond gehouden in Las Vegas. Kaartjes voor het evenement zijn alleen nog tegen hoge prijzen te koop en in de Verenigde Staten kan het evenement voor bijna 100 dollar op televisie worden bekeken. In Nederland ligt de prijs wat lager. Er kan gekeken worden via diverse sportcafe’s in Nederland maar ook via de televisie.

FOX Sports

Het spektakel is in de nacht van zaterdag op zondag vanaf 03.00 uur live te zien op FOX Sports 2 met Nederlands commentaar en op FOX Sports 4 met Engels commentaar. Abonnees van FOX Sports Eredivisie kunnen het evenement dus niet bekijken. Het evenement is ook los te bekijken bij de sportzender (pay-per-view). De kosten voor het losse evenement bedragen €7,95. Het pay-per-view evenement komt online beschikbaar via de website en op televisie in samenwerking met de tv-aanbieders Ziggo, KPN, Caiway, Telfort en Xs4all.

Speciale websites

Zowel KPN als Ziggo hebben speciale websites opengesteld voor dit evenement. Meer informatie voor KPN klanten vind je hier en Ziggo abonnees kunnen een dagpas bestellen via deze website.

Sociale media:

https://www.facebook.com/CaiwayNL/posts/1888862621128326