Gilmore Girls keren terug op Netflix met vier nieuwe afleveringen

Bijna tien jaar na het stoppen van de orginele serie Gilmore Girls krijgt de serie een nieuw leven op de streamingdienst Netflix. Netflix zet per vandaag vier nieuwe afleveringen van elk 90 minuten beschikbaar van de serie onder de naam ‘Gilmore Girls: A Year in the Life’.

Gestart in 2000

De originele serie van Gilmore Girls begon in 2000 op de Amerikaanse zender The WB. In Nederland werd de serie lange tijd uitgezonden op Net5 en later op FoxLife. Er zijn vanaf het jaar 2000 zeven seizoenen gemaakt van de serie. In 2007 werd bekend gemaakt dat de serie niet verlengd zou worden. Sinds enige tijd zijn alle zeven seizoenen ook te bekijken via Netflix.

De serie

De serie speelt zich af in het fictieve Stars Hollow in Connecticut. In Stars Hollow woont Lorelai Victoria Gilmore (Lauren Graham), de opstandige en eigenwijze dochter van twee rijke republikeinen. Toen ze zestien jaar oud was kreeg ze haar dochter, Lorelai Leigh (Alexis Bledel), die Rory genoemd wordt. De serie draait om de hechte en moderne relatie die de twee met elkaar hebben.

Vier nieuwe afleveringen

Bijna tien jaar na het einde van de originele serie komt de streamingdienst Netflix met vier nieuwe afleveringen van The Gilmore Girls onder de naam ‘A Year in the Life’. Elke aflevering speelt af in één van de vier jaargetijden: winter, lente, zomer en herfst. In de nieuwe serie komt de hele serie van weleer weer tot leven: van ontelbare koffies in Luke’s Diner tot de dromerige Dragonfly Inn en natuurlijk de unieke liefde en gevatte humor tussen moeder en dochter.

De afleveringen worden in de loop van vandaag, vrijdag 25 november, online gezet op Netflix.

Video:

https://www.youtube.com/watch?v=kGGNNSmGDpU

Laat een bericht achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.