GoedTV stopt uitzendingen per 6 december

Per 6 december stopt de televisiezender GoedTV definitief met uitzenden via diverse kabelmaatschappijen. De distributie via kabelaar Ziggo is al enige tijd geleden gestaakt.

Opgericht in 2007

GoedTV is een onafhankelijke Nederlandse digitale themazender uit Nederland en is gestart op 26 september 2007 als zender voor en over goede doelen’. Ferry Ouwendijk en Hans en Hans Uittenbogaard zaten achter de oprichting van de zender.

Vanaf de start van GoedTV, is de zender te ontvangen geweest via het digitale kabelnetwerk in Nederland. De televisiezender werd hierbij gesponsord en gesteund door NLkabel, de vereniging van de Nederlandse kabelmaatschappijen, als onderdeel van hun maatschappelijk verantwoord ondernemen en betrokkenheid.

Van de kabel bij Ziggo

Na jaren van steun is eind 2012 de sponsoring gestopt en de steun van hen sterk verminderd. Dit leidde er onder andere toe dat de zender per 1 april 2013 bij het voormalig Ziggo stopte en ook bij het huidige ‘gefuseerde’ Ziggo per 1 april 2014 (het voormalig Ziggo en UPC) niet meer te zien was.

Definitief einde

Op 6 december zal GoedTV dan officieel stoppen met de reguliere programmering via haar kanaal. Van 18 tot en met 24 december 2015 zal echter nog wel een definitieve laatste live registratie plaats vinden van Serious Request in Domburg! Deze live registratie is te bekijken via het dan ‘oude’ GoedTV kanaal bij kabelmaatschappij Delta in Zeeland en de website.

Tweets:

 

Laat een bericht achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.