Grand Slam of Darts live op RTL 7 en Internet

Tot en met zaterdag 20 november is de top van de dartswereld te vinden op het Singha Beer Grand Slam of Darts. Het toernooi is te volgen via RTL 7 en Internet.

Tiende editie

De tiende editie van de SinghaBeer Grand Slam of Darts gehouden in het Civic Center te Wolverhampton. In Wolverhampton zullen vier landgenoten aan de oche verschijnen, waaronder de nummer één van de wereld Michael van Gerwen en voormalig winnaar Raymond van Barneveld. Verder zullen ook Benito van de Pas en Danny Noppert meespelen.

Bijzonder evenement

Het is een bijzonder toernooi, want de toppers van de dartsbond PDC strijden met de beste spelers van de andere bond, de BDO. Er wordt gespeeld in groepen van vier. De nummers 1 en 2 plaatsen zich voor de volgende ronde.

Titelverdediger

Titelverdediger is Michael van Gerwen, hij won het toernooi in 2015 voor het eerst door in de finale zesvoudig Grand Slam winnaar Phil Taylor met 16–13 te verslaan. Andere darters die aan de oche verschijnen komende week zijn Simon Whitlock, Dave Chisnall, James Wade, Phil Taylor, Gary Anderson, Martin Adams, Adrian Lewis en Scott Mitchell.

Prijzengeld

In totaal wordt er meer dan 400.000 euro aan prijzengeld verdeeld. De winnaar gaat met 100.000 Engelse Pond naar huis toe.

RTL 7

RTL 7 doet uitgebreid verslag van dit evenement. Alle uitzendtijden zijn te vinden op de website van rtl7darts. Alle wedstrijden zullen live te zien zijn via de betaalde stream.

Tweets:

Laat een bericht achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.