Hans Hogendoorn krijgt programma op Radio Mi Amigo International

Hans Hogendoorn is per medio november te horen op de online- en kortegolfradiozender Radio Mi Amigo International. Dit bericht de radiozender in een persbericht.

Zeezendergeluid

Volgens stationmanager Lion Keezer past Hogendoorn prima op de radiozender met aandacht voor het zeezendergeluid. ” ‘Hans ten Hooge’ (het pseudoniem waaronder hij vroeger bij Radio Noordzee bekendheid verwierf) past perfect in het presentatie-team van Radio Mi Amigo International. Vrijwel al onze programmamakers/DJ’s zijn, net als Hans, ooit zélf begonnen op de zendschepen van Radio Caroline, Radio Mi Amigo, The Voice of Peace, Swinging Radio England en Laser 558.“, aldus Keezer.

Radio Noordzee

Hans Hogendoorn is bekend en populair geworden als nieuwslezer aan boord bij Radio Noordzee, nadat hij in 1971 door radio ‘Godfather’ Willem van Kooten was ontdekt. Korte tijd later was hij er ook als DJ te horen, als een van de pioniers van het immens populaire live-programma ‘Driemaster’, dat iedere middag live vanaf het kleurrijke zendschip de MEBO II kwam.

Maar ook de kortegolf is vertrouwd terrein: na zijn tijd op zee was Hans Hogendoorn jarenlang als presentator en vormgever te horen bij Radio Nederland Wereldomroep. De laatste jaren was hij behalve bij de NOS ook te horen bij het alternatieve ‘KX radio’.

Medio november

Hans Hogendoorn zal medio november voor het eerst op Mi Amigo International te horen zijn. Radio Mi Amigo International is via de kortegolf al enkele jaren dagelijks in heel Europa te ontvangen en 24/7 in de hele wereld via internet.