Heppie View even terug van weggeweest tijdens Open Studio Dagen

Alticom stelt op 3 en 4 september tijdens de Open Studio Dagen haar mediatoren in Hilversum open voor het grote publiek. In samenwerking met Heppie organiseert zij de Heppie View.

Heppie View

Ondanks dat de Heppie View Tour in maart werd afgesloten met het behalen van een bedrag van meer dan 150.000 euro voor de Stichting Heppie keert de Heppie View weer eenmalig terug in Hilversum. Voor 10 euro per persoon (tot 12 jaar 5 euro) kan de bezoeker genieten van het fenomenale uitzicht. Een unieke kans, want normaal gesproken is de toren niet toegankelijk voor publiek. De volledige opbrengst van deze actie komt ten goede aan de Heppie vakanties en weekenden van Stichting Het Vergeten Kind.

“Heppie maakt kinderen blij”

Algemeen directeur Joep Verboeket van Het Vergeten Kind: “We zijn erg blij met de samenwerking met Alticom. De bezoeker krijgt een onvergetelijk uitzicht vanaf de toren en dankzij dit initiatief kunnen wij kinderen die het moeilijk hebben een onvergetelijke Heppie-vakantie geven.” ‘Een prachtig en belangrijk doel, waar we als Alticom graag onze medewerking aan verlenen’ aldus Anne Pieter van der Schaaf, woordvoerder Alticom. ‘Onze torens worden gebruikt voor onder andere datacenterdiensten en zijn dus normaal gesproken alleen toegankelijk voor onze klanten.

“Spectaculair uitzicht”

Voor Heppie stelt Alticom, eigenaar van de mediatoren in Hilversum, deze mast tijdens de Open Studio Dagen open voor publiek. “Het uitzicht vanaf de mediatorens is spectaculair en zeker de moeite waard. Zo heb je vanaf onze toren in Hilversum een geweldig uitzicht op het mediapark en de natuurgebieden van de Gooi en Vechtstreek. En bij helder weer is ook de Utrechtse Domtoren en de Amsterdamse Arena te zien! Genoeg reden dus om zelf een kijkje te komen nemen, wellicht in combinatie met een bezoek aan de Open Studio Dagen!”, aldus Van der Schaaf

Voor meer informatie en toegangskaarten ga naar de website van het evenement.

Audio:

Interview met Ellen Buenk / Stichting Het Vergeten Kind over openstelling zendmast Hilversum in Medialand / Studio Alphen.

https://soundcloud.com/medialandnl/interview-met-ellen-buenk-openstelling-mediatoren-hilversum

Laat een bericht achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.