Herman Finkers doet oudejaarsconference live op NPO 1

Vanavond, oudejaarsavond, is om 22.30 uur de oudejaarsconference met Herman Finkers te zien op NPO 1.

Live

Finkers gaat de oudejaarsconference live op de televisie brengen vanuit de Leidse Schouwburg in Leiden. Het is voor de eerste keer dat een oudejaarsconference live op televisie wordt gebracht.

Maatregelen

Als veiligheidsmaatregel is de show die Finkers gisteren uitvoerde in Leiden opgenomen. “Ik heb begrepen dat de verbinding wel eens weg kan vallen. Dan wordt de tape van de opname gestart. Dat wordt de kijker dan ook duidelijk gemaakt.”, verklaart Finkers die maatregel tegenover de regionale omroep RTV Oost. Finkers doet nog geen uitspraken over welke onderwerpen er allemaal aanbod komen in de conference. “Ik ga hier niet zeggen wat, want ik wil niks weggeven. Maar sommige gebeurtenissen in het nieuws sloten zo goed aan bij wat Finkers al in zijn programma had zitten, dat hij ze zag als “cadeautjes”, aldus Finkers.

De oudejaarsconference van Herman Finkers is vanaf 22.30 uur te zien op NPO1

Vuurwerk op zenders RTL

Vanavond vindt in Rotterdam een grote vuurwerkshow plaats rond de jaarwisseling. De televisiezenders van RTL Nederland zenden het spektakel live uit vanaf 23.58 uur. Het Nationale Vuurwerk was de afgelopen jaren al te zien op RTL 5, 7 en 8, maar is dit jaar voor het eerst ook te zien bij RTL 4 en het nieuwe RTL Z.

Vanuit de nieuwjaarsspecial ‘Ik Hou Van Holland: Oud&Nieuw’ heet Linda de Mol de tienduizenden toeschouwers in Rotterdam en de kijkers thuis van harte welkom, waarna het aftellen kan beginnen. Samen wordt er afgeteld naar dat magische moment waarop het meest spectaculaire vuurwerk van Nederland de lucht ingaat. Het aftellen gebeurt door middel van videomapping op de ruim 13.000m2 van het gebouw ‘De Rotterdam’. De vuurwerkshow wordt gemaakt op een speciaal hiervoor samengestelde muziekmix van Eric van Tijn.

Video:

Tweets:

Laat een bericht achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.