Horse & Country van start bij CaiWay

caiwCaiway heeft op 14 juni Horse & Country toegevoegd aan het aanbod van televisie- zenders die klanten in het verzorgingsgebied van Caiway kunnen ontvangen. Dit bericht de kabelaar op haar website.

Horse & Country is dé zender voor de liefhebber van de paardensport. De zender is in het extra zenderpakket Delight te ontvangen op voorkeuze 136. Horse & Country biedt exclusieve sportwedstrijden, nieuws, documentaires en programma’s rondom bekende en minder bekende persoonlijkheden uit de paardensport en daarbuiten. De zender richt zich op de steeds grotere groep liefhebbers van de paardensport en het buitenleven.

Jacqueline Bierhorst, commercieel directeur van Caiway, is enthousiast over de nieuwe zender: “Met Horse & Country kunnen onze klanten werkelijk alles volgen over hun favoriete paardensport. Het toevoegen van deze zender aan ons televisieaanbod, past in ons streven om voor iedere klant wat wils te kunnen bieden. Horse & Country is een van de vele specifieke lifestyle zenders die Caiway biedt, naast bijvoorbeeld 24Kitchen, Motors TV en Travel Channel.”Heather Killen, algemeen directeur van Horse & Country: “We zijn zeer verheugd dat we gestart te zijn met Horse & Country bij Caiway. We zijn ervan overtuigd dat er een groot publiek voor onze zender in Nederland is en hopen dat de klanten van Caiway veel plezier aan Horse & Country zullen beleven.”

De zender Horse & Country is opgenomen in het extra zenderpakket Delight van Caiway en te zien op voorkeuze 136. Het Delight pakket is voor € 7,75 per maand extra te verkrijgen in combinatie met het Basic TV pakket van Caiway. Delight biedt een uitgebreid aanbod aan nieuwszenders, lifestyle, kinder- en wetenschapszenders. Een breed aanbod voor het hele gezin met zo’n 40 extra televisie- en 40 radiozenders. Daarnaast maakt de zender Horse & Country voortaan ook deel uit van de Alles-in-1HD pakketten Relax en Lounge. (Persbericht CAIW)