Humberto Tan uitgeroepen tot ‘Omroepman van het jaar 2015′

RTL4-presentator Humberto Tan is vandaag uitgeroepen tot ‘Omroepman van het jaar 2015′ door vakblad Broadcast Magazine.

Humberto Tan

De presentator van de talkshow RTL Late Night is de opvolger van Jan Slagter, oprichter/directeur van Omroep MAX, die hem de bijbehorende prijs overhandigde. “Nee, ik had het absoluut niet verwacht, je bent er ook totaal niet mee bezig. Maar alleen al het feit dat Barend & Van Dorp vijftien jaar geleden Omroepmannen van het Jaar werden en ik nu ineens zelf in die positie zit, maakt het wel gek, zelfs ietwat onwerkelijk. Ik vind het eigenlijk een bizarre gewaarwording dat deze prijs me wordt gegund,” aldus Tan tegenover Broadcast Magazine.

“Gegund”

Erland Galjaard, programmadirecteur RTL Nederland: “Dat een nieuwe talkshow, in een zo competitieve omgeving op de late avond, nog een groot succes zou worden, had niemand durven denken drie jaar geleden. Dat komt door een uitstekende redactie die feilloos hun eigen weg en sfeer heeft weten te vinden en vooral door Humberto die elke avond opnieuw het programma draagt en echt iets waardevols toevoegt aan het Nederlandse medialandschap. De prijs is hem dan ook zeer gegund!”

RTL Late Night

‘RTL Late Night’ staat vanavond volledig in het teken van Humberto’s benoeming tot ‘Omroepman van het jaar’. Oud-winnaars van de titel John de Mol, Linda de Mol, Paul de Leeuw en Matthijs van Nieuwkerk schuiven vanavond samen met Humberto bij Peter van der Vorst aan om te vertellen wat de titel met hen deed en doet.

Tweets:

Laat een bericht achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.