Internetzender Everythingradio eenmalig via korte golf

De online radiozender Everythingradio is op zaterdag 15 oktober eenmalig te horen in de ether en wel via de korte golf. De radiozender zal dan te beluisteren zijn in een groot deel van Europa via de ether onder het motto “Everythingradio gaat analoog”

Everythingradio gaat analoog

“We halen de singletjes, lp’s en casettes weer van zolder en dat betekent één dag lang luisteren naar het geluid van toen. Dit zal ook op de 6070 kHz op de korte golf in heel Europa te beluisteren zijn. We beginnen om 11:00 uur en gaan gezellig door tot 21:00 uur.”, aldus het persbericht van de radiozender. De radiozender maakt voor haar korte golf gebruik van capaciteit van een zender in Duitsland.

De uitzending bijwonen

De radiozender roept liefhebbers op om langs te komen in de studio om zelf gebrachte singles en cassettebandjes te draaien. “Wij zenden uit vanuit Eindhoven en mocht je willen komen meld je dan aan voor 10 oktober aanstaande via info@everythingradio.nl of bel 0611051896.”

Online

Everythingradio is een groeiende en boeiende radiozender met als doel mooie radio programma’s te maken en mensen hierin te begeleiden en te stimuleren. Hierbij worden wij mede ondersteund door stichting power4every1  “Om ons station verder te professionaliseren en om nieuwe radiomakers aan te trekken, zijn wij op zoek naar sponsoren.”

Het station wordt gerund door Sander Smale, Ben Dul en Niels Frietman. Het bijzondere aan deze mensen is dat zij allen blind zijn, en dit zonder hulp van derden uitvoeren. “Juist hierdoor speelt geluid in hun leven een belangrijke rol en is hun liefde en passie voor de radio en radio maken groot.”, aldus het persbericht.

Luisteren naar Everythingradio kan via de website van de radiozender of rechtstreeks via deze stream.

Laat een bericht achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.