Intocht Sinterklaas live te volgen op televisie en Internet

Vandaag vindt de intocht van Sinterklaas plaats. Dit jaar zal de Goedheiligman aankomen in Apeldoorn. NPO Zapp zendt de intocht live uit via NPO 3.

Apeldoorn

Sinterklaas komt vandaag rond 12.00 uur ’s middags aan in Apeldoorn. De Goedheiligman komt dit jaar niet aan per stoomboot maar per stoomtrein.  Om 10.00 uur start het voorprogramma en om 12.00 uur start de intocht. Na ontvangst door de burgemeester vertrekt Sinterklaas met zijn gezelschap naar de binnenstad via de Stationsstraat, de Stationsdwarsstraat en de Hoofdstraat. In de middag is er ook nog een heuse Pepernotenparty in Apeldoorn.

Verslag

De NTR doet rechtstreeks verslag van de intocht via NPO Zapp op NPO 3 vanaf 12.00 uur. Dieuwertje Blok verzorgt de presentatie op locatie. Jeroen Kramer, één van de vaste verslaggevers van Het Sinterklaasjournaal, staat haar op de kade bij.

Gebarentolk

De intocht van Sinterklaas met gebarentolk is op zaterdag 16 november vanaf 12.00 uur live te volgen via de website van NPO Zapp en de app. Daarnaast is de intocht met gebarentolk ook te zien via de digitale themazender NPO Zapp Extra. Zondag zie je de herhaling van de intocht van 6.50 uur tot 8.30 uur via NPO Zapp.