Jarig Ziggo Sport trakteert met weekend gratis Ziggo Sport Totaal

Sportzender Ziggo Sport bestaat één jaar en de zender trakteert de klanten van kabelaar Ziggo. Ook is er een gratis livestream van Ziggo Sport dit weekeinde op Internet.

Sport 1 krijgt nieuwe naam

Op 12 november 2015 ging de sportzender Ziggo Sport van start. De zender was tot die tijd actief onder de naam Sport 1. Ziggo Sport bevat één kanaal dat zonder meerkosten beschikbaar is voor alle klanten van kabelaar Ziggo. Daarnaast zijn er ook zes premium zenders beschikbaar via alle digitale televisieproviders onder de naam Ziggo Sport Totaal.

Gratis

Komend weekeinde, 26 en 27 november, viert de sportzender haar eerste verjaardag. Klanten van Ziggo met digitale televisie kunnen dit weekeinde kijken naar alle premium sportkanalen van de sportzender via de kanalen 401 tot en met 406.

Livestream

Sportliefhebbers die geen klant zijn bij de kabelaar kunnen kijken via een livestream op Internet naar de sportzender. Hiervoor dient met wel een inlogcode aan te vragen op de website van de sportzender. Via deze livestream wordt hetzelfde aanbod uitgezonden als via het kanaal dat zonder meerkosten via het digitale televisiepakket van kabelaar Ziggo is te zien op kanaal 14.

Sportweekeinde

Dit weekeinde is op de sportzender onder andere de Grand Prix Formule 1 van Abu Dhabi te zien waarin duidelijk wordt welke coureur zich wereldkampioen mag noemen in de Formule 1. Daarnaast zijn er diverse voetbalwedstrijden te zien uit zowel de Engelse Premier League als de Spaanse LaLiga. Tevens is de World Cup Golf te zien op de sportzender met de Nederlander Joost Luiten in actie.

Laat een bericht achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.