Johan Derksen gaat ook aan de slag bij RTV Drenthe

Johan Derksen gaat zijn programma ‘Muziek voor Volwassenen’ niet alleen maken voor Radio Rijnmond maar ook voor RTV Drenthe. Dit bericht de regionale omroep uit Drenthe op haar website.

Elke werkdag

Derksen gaat vanaf 5 september elke werkdag tussen 18.00 en 19.00 uur het programma ‘Muziek voor Volwassenen’ presenteren op Radio Drenthe. De uitzending bij RTV Drenthe staat los van het programma dat al jaren te horen is op zaterdagochtend op Radio Rijnmond.

“Commerciële bullshit draai ik niet”

Derksen draait in het programma onder meer blues, soul, country en Americana. “Het is heel breed. Ik draai muziek die ik zelf in de kast heb staan”, zegt hij tegenover de regionale omroep uit Drenthe. Luisteraars hoeven niet te rekenen op bijvoorbeeld Marco Borsato en BZN. “Die commerciële bullshit draai ik niet.” De verzameling van Derksen bestaat uit zo’n 25.000 cd’s en lp’s.

Drenthse bands

In het programma van Derksen op Radio Drenthe is ook plaats voor bands uit Drenthe. “Als Drentse bands een cd maken met goede muziek, dan kan dat zeker. Ik ben een promotor van kwaliteitsmuziek.”,aldus Derksen. Het programma blijft ook elke zaterdag tussen 09.00 en 12.00 uur te horen bij Radio Rijnmond. Dit programma wordt op zondavond herhaalt op Radio Rijnmond tussen 19.00 en 22.00 uur.

40UP Radio

Johan Derksen maakt het programma ‘Muziek voor Volwassenen’ ook voor de onlineradiozender 40UP Radio. Dit programma is elke woensdagavond te horen tussen 22.00 en 01.00 uur op de online radiozender.

Tweets:

Laat een bericht achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.